mandag den 19. maj 2008

Det begynder at se lidt kaotisk ud

Okay - jeg må konstatere at det der med at blogge tilsyneladende ikke falder mig naturligt...

Jeg har lige aftalt vejledermøde med John i næste uge, så nu har jeg travlt med at få produceret en hel masse så jeg kan bevise at jeg ikke bare har siddet på min flade (det har jeg jo sådan set...) og lavet ingenting de sidste par måneder. Jeg har lovet ham at sende noget tekst + disposition over specialet som det ser ud nu, inden fredag eftermiddag. Det lægger jo så en slags pres på mig, og det har jeg vist godt af. Må efterhånden indse at jeg bare arbejder bedst under pres.
Jeg satser på at sende ham foreløbige udkast til metodeafsnittet, problemfelt, viden og praksis-afsnittet og muligvis også online community-afsnittet.

Lige for tiden gør jeg mig en masse tanker om hvad der skal ske efter specialet er afleveret. Hvor skal jeg søge job, hvem vil ansætte mig og hvad har jeg egentlig lyst til (og talent for)? Det virker ret forstyrrende på specialeskrivningen, og det hjælper ikke rigtig at sige til mig selv at jeg er nødt til at fokusere på at få specialet færdig til tiden. Jo tættere jeg kommer på deadline des tydeligere bliver det at det muligvis er lidt en utopi at tro på færdiggørelse til tiden, og jeg bliver samtidig mere og mere angst for afslutningen fordi det ligger bagefter er så usikkert. Jeg er begyndt at tro, at jeg bevidst har obstrueret det for mig selv for at undgå at blive kandidat. Det ville vel heller ikke være verdens undergang, hvis jeg ikke fik afleveret før i november...? Lige nu virker det (inde i mit hoved) som om økonomi er det eneste problem vedr. senere aflevering. Jeg har som tidligere nævnt ikke mere SU til juli, og jeg har ingen idé om hvordan jeg skulle finansiere studier indtil november/december. På den anden side har jeg en naiv formodning om at den slags kan ordnes - jeg har en andelslejlighed som er et par hundredtusinde kr. mere værd nu end da jeg købte den, så banken kan vel komme mig til undsætning. Altsammen tanker som vel i bund og grund ikke har så meget med mit speciales emne at gøre, men ikke desto mindre tanker der fylder meget for tiden.

Og nu tilbage til Platon, Qvortrup og Castells. Det er en helt anden historie....

Ingen kommentarer: